Sezonul de schi în Poiana Braşov se deschide, sâmbătă, unele pârtii fiind practicabile în totalitate, altele doar pe anumite porţiuni. De asemenea, vor fi pornite instalaţiile de transport pe cablu. salbamontiştii recomandă prudenţă în practicarea sporturilor de iarnă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Salvamontiştii din Poiana Braşov au anunţat că, sâmbătă, se dă startul sezonului de schi în Poiana Braşov, urmând a fi deschise pârtiile şi instalaţiile de transport pe cablu. 

”Astfel, vor fi deschise în totalitate părtiile Bradu, Stadion şi Drumul Roşu şi parţial pârtiile Lupului - fără "S"-ul mare, Sulinar - partea superioară până la zidul Mare şi Subteleferic - partea superioară până la pilonul 2”, au precizat salvamontiştii. 

Potrivit acestora, vor fi funcţiona telecabina Kanzel şi telegondola, telescaunul Ruia şi Lupului, dar şi teleschiurile Bradu şi Stadion.

”Practicaţi sporturile de iarnă cu prudenţă pentru siguranţă proprie şi a celorlalte persoane!”, a transmis Salvamont Poiana Braşov. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.