Serviciul de Evidenţă a Persoanei din cadrul Primăriei Sibiu îşi suspendă activitatea, începând de luni, după ce cinci angajaţi au fost confirmaţi cu coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Serviciul de Evidenţă a Persoanei, care funcţiona la parterul sediului Primăriei Sibiu de pe bulevardul Victoriei nr. 1-3, îşi suspendă temporar activitatea începând de luni, 27 aprilie în contextul în care cinci angajaţi ai acestui serviciu au fost confirmaţi până în prezent ca fiind infectaţi cu COVID – 19. Precizăm că opt dintre cei 11 angajaţi ai Serviciului se aflau deja în izolare, unul din data de 8 aprilie, iar restul din data de 16 aprilie. Prin urmare aceştia nu au mai venit în contact cu publicul”, a transmis Primăria Sibiu.

Potrivit sursei citate, activitatea Serviciului va fi preluată de Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Sibiu.

Persoanele care au avut programări la Serviciul de Evidenţă a Persoanei în următoarea săptămână vor fi notificate prin email cu privire la această modificare şi vor fi îndrumate să se adreseze Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanei Sibiu.

”Activitatea serviciilor care gestionează căsătoriile, naşterile şi decesele, situate la etajul I al clădirii, va continua, aici nefiind înregistrat nici un caz de îmbolnăvire până în prezent. Precizăm că întreg sediul secundar al Primăriei situat pe bulevardul Victoriei nr. 1-3 a fost dezinfectat în cursul zilei de miercuri, 22 aprilie, precum şi în cursul zilei de vineri, 24 aprilie”, a mai transmis Primăria Sibiu.

În judeţul Sibiu, de la debutul pandemiei, au fost efectuate un număr de 1.723 de teste, fiind confirmate 238 de îmbolnăviri (dintre care 220 adulţi şi 18 copii). Au fost declarate vindecate şi externate 59 de persoane, iar 16 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.