Serviciile electronice puse la dispoziţie de Primăria Sectorului 3 vor fi suspendate, de vineri până în 2 decembrie, întrucât se vor desfăşura lucrări de mentenanţă. Reprezentanţii Primăriei afirmă că este vorba şi de aplicaţia de gestionare a parcărilor de reşedinţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primăria Sectorului 3 anunţă că, începând de vineri, 27 noiembrie, ora 15:00, şi până miercuri, 2 decembrie, ora 8:00, serviciile electronice puse la dispoziţia cetăţenilor intră în mentenanţă.

Este vorba inclusiv de aplicaţia Sistemul Informatic de Gestionare a Parcărilor de Reşedinţă din S3, arată reprezentanţii Primăriei, într-o postare pe Facebook.

"Serviciile online asigurate de PS3 îşi vor relua funcţionarea normală, după acest interval. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă asigurăm de toată deschiderea noastră pentru rezolvarea problemelor ce ţin de Primăria Sectorului 3", spun aceştia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.