Ministerul Apărării Naţionale a anunţat, joi seară, că generalul-locotenent Daniel Petrescu, şeful Statului Major al Apărării, a fost testat pozitiv la infecţia cu noul coronavirus, fără a prezenta simptomele bolii. Din motive de precauţie, ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, al căru test a fost negativ, s-a izolat la sediul Ministerului, urmând a fi retestat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
MApN a anunţat, joi seară, că Daniel Petrescu, şeful Statului Major al Apărării, a fost confirmat cu noul coronavirus. 
 
”Au fost luate măsurile stabilite de protocolul aplicabil în această situaţie, generalul-locotenent Petrescu intrând în izolare într-un spaţiu special destinat la sediul MApN, de unde îşi exercită în continuare atribuţiile funcţionale”, a transmis MApN. 
 
Sursa citată a explicat că ministrul Nicolae Ciucă a fost testat negativ în aceeaşi dată, însă, din motive de precauţie, a intrat, de asemenea, în izolare la sediul MApN, urmând a fi retestat în 72 de ore.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.