Şeful Secţiei de Neurochirurgie din Spitalul Judeţean Sibiu, Vincenţiu Săceleanu, a anunţat, joi, că renunţă la funcţia de consilier local în cadrul Consilului Local Sibiu, unde a fost ales pe listele PNL, la alegerile din acest an. ”Cred că este nevoie ca întregul meu timp să fie dedicat pacienţilor în aceste momente dificile”, a transmis medicul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sentimentele mele pentru Sibiu, pentru oamenii acestei comunităţi m-au făcut să candidez şi să imi asum funcţia de consilier local. Astăzi, din aceelaşi motive, mă văd nevoit sa renunţ. Cred că este nevoie ca întregul meu timp să fie dedicat pacienţilor în aceste momente dificile”, a scris, joi, pe Facebook, Vincendţiu Săceleanu.

Acesta a afirmat că a discutat cu colegii din PNL, înainte de a lua această decizie.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Am discutat cu liderii PNL Sibiu, cu doamna vicepremier Raluca Turcan şi colegii mei şi am convenit să imi dedic energiile sută la sută Spitalului Judeţean, în calitate de medic”, a mai transmis medicul.

Vincenţiu Săceleanu este şeful Secţiei de Neurochirurgie din Spitalul Judeţean Sibiu şi a candidat pentru prima dată la alegerile locale din acest an.

Judeţul Sibiu are cea mai mare rată de infectare cu noul coronavirus din ţară, peste 9 cazuri la mia de locuitori, în timp ce în municipiul Sibiu incidenţa a depăşit 13 cazuri la mie. 

Municipiul este în carantină începând de luni. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.