Medicul Victoria Bîrluţiu, şefa Secţiei Boli Infecţioase din Spitalul Judeţean Sibiu, face un apel pentru Facebook pentru dotarea cu un modul exterior, astfel încât numărul paturilor din secţie să nu fie redus pentru a respecta circuitele impuse de pandemie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Nu mi-am imaginat că voi scrie vreodată că am nevoie de ajutorul vostru, prieteni. O clădire veche, indiferent cât de renovată e, nu asigură circuite normale într-o pandemie. Asta se întâmplă cu Secţia Boli Infecţioase Sibiu, necesitând sacrificarea a 12 paturi pentru pacienţi, pentru separarea circuitelor”, a scris pe Facebook, medicul Victoria Bîrluţiu, şefa Secţiei Boli Infecţioase din Spitalul Judeţean Sibiu. 
 
Bîrluţiu cere ajutor pentru dotarea cu un modul exterior. 
 
”Dacă am avea un modul exterior, ar rămâne aceeaşi capacitate de spitalizare. Oare mă puteţi ajuta?”, a mai scris medicul pe Facebook. 
 
Judeţul Sibiu a avut pentru mult timp cea mai mare rată de infectare din ţară, cel mai mult ajungându-se la 9,06. Din 16 noiembrie, municipiul reşedinţă şi mai multe localităţi sunt în carantină, iar rata a scăzut constant, fiind, luni, 6,82 la mie. 
 
Chiar şi aşa, judeţul Sibiu se află pe locul trei în ţară, după Constanţa şi Ilfov. 
 
Municipiul Sibiu a ajuns la o rată de 10,18 la mie, scăzând de la 13,65 cât a fost cel mai mult. 
 
 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.