Primăria Sectorului 2 are cel mai mare buget de investiţii alocat şcolilor, în acest an, raportat la celelalte primării de sector din Bucureşti şi anume 156 de milioane de lei, arată un comunicat de presă al USR. Practic, de 17 ori mai mult decât a investit Primăria Sectorului 5 şi de trei ori mai mult decât a alocat Primăria Sectorului 3. Sectorul 2 este singurul sector din Bucureşti care finanţează programul „Şcoală după Şcoală”, un program de tip after-school care asigură o masă caldă copiilor şi ajutor la teme după terminarea orelor, a precizat edilul Sectorului, Radu Mihaiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Avem cele mai mari burse pentru elevi. Avem, conform rapoartelor independente, cele mai bune condiţii de şcolarizare din România. Într-o Românie normală, lucrurile astea contează mai mult decât dacă astăzi aş fi prezent la o festivitate de deschidere a şcolilor”, a precizat primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu, conform sursei citate. 
 
În plus, Sectorul 2 este singurul sector din Bucureşti care finanţează programul „Şcoală după Şcoală”, un program de tip after-school care asigură o masă caldă copiilor şi ajutor la teme după terminarea orelor.
 
„Am început în 2022 acest program. Am avut la început 900 de copii şi am ajuns la 1400. Semestrul care începe acum are bugetaţi 1.700 de copii. Semestrul viitor sper să avem 2.000”, a mai explicat edilul USR Radu Mihaiu.
 
În ceea ce priveşte modernizarea unităţilor de învăţământ din Sectorul 2, anul acesta, Radu Mihaiu a deschis 34 de şantiere.
 
„Voi fi onest şi voi spune că nu toate sunt perfecte. Doar 29 sunt finalizate, 5 sunt încă în faza de finalizare în maxim 2 săptămâni”, a onchis primarul Sectorului 2, potrivit sursei menţionate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.