Secţia de Neonatologie a Spitalului Judeţean Galaţi va fi dotată cu aparatură medicală pentru asigurarea terapiei intensive la bebeluşii care se nasc cu probleme medicale anunţă într-o postare pe Facebook preşedintele CJ Galaţi Costel Fotea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Vom depune în cel mai scurt timp un proiect extrem de important pentru bebeluşii care se nasc cu probleme medicale şi au nevoie de terapie intensivă neonatală. Vom achiziţiona aparate de ventilaţie mecanică, incubatoare, monitoare funcţii vitale, pompe de perfuzie şi injectomate. Toate pentru dotarea unităţii de terapie intensivă din cadrul secţiei de neonatologie” se arată în postarea preşedintelui CJ Galaţi.
De asemenea, Fotea a precizat că  vor mai fi achiziţionate în premieră pentru cea mai mare unitate spitalicească din Galaţi şi două kituri medicale pentru prevenţia retinopatiei la bebeluşii născuţi prematur cu sistem de hipotermie neonatală şi pentru screeningul malformaţiilor congenitale cardiace la nou-născuţi.
Toate vor fi achiziţionate printr-un proiect în valoare de peste 4 milioane de lei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.