Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu anunţă într-o postare pe Facebook că, în urma unor modificări, persoanele care şi-au creat conturi pe platforma de vaccinare le vor putea folosi pentru a programa până la 1.000 de persoane, până acum, numărul de beneficiari care puteau fi adăugaţi fiind limitat la 9 persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Ne respectăm promisiunile! În doar câteva zile, după discuţiile pe care le-am avut cu reprezentanţii organizaţiilor neguvernamentale şi asociaţiilor de pacienţi, am făcut modificările solicitate în platforma #RoVaccinare. Cei care şi-au creat conturi pentru vaccinare, acum le pot folosi ca să-i ajute şi pe alţii. Aplicaţia vă permite să programaţi până la 1.000 de persoane! Până acum, numărul de beneficiari care puteau fi adăugaţi era limitat la 9 persoane. Vă mulţumesc vouă, celor care sunteţi alături de noi, şi care vă doriţi să ne întoarcem la viaţa de altădată. Fiecare mână de ajutor ne duce mai aproape de sfârşitul pandemiei, iar solidaritatea este cea mai importantă!”,a scris Andrei Baciu pe Facebook.
Şi coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, anunţat joi că va fi făcută o modificare a platformei astfel încât persoanele care au făcut prima doză de vaccin anti-COVID într-un centru să poată primi doza de rapel într-un alt centru, care le este mai apropiat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.