Sebastian Burduja, liderul PNL Bucureşti, anunţă că a dat mandat viceprimarului Stelian Bujduveanu liderului de grup PNL, Andrei Badiu, şi consilierilor generali liberali să demareze negocieri pe buget cu toate celelalte grupuri politice. El afirmă că a decis că nu mai aştepte după primarul general, care ”nu răspunde la telefon, nu e în primărie şi nu vrea să accepte decât propriul proiect de buget, cu peste 800 de milioane de lei daţi pe bunuri şi servicii”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vorba lungă, sărăcia Bucureştiului. Asta avem la Capitală: vorbe, circ şi nimic. Ni(mi)cUşor Dan. Echipamentul de campanie este pregătit: casca de şantierist, vesta reflectorizantă, imaginea cu lucrările „în plin avât”. Ani de zile, pe bună dreptate, românii i-au criticat pe primarii care se luptau să îngraşe porcul în ajun. La Bucureşti, după blocaje şi nepăsare, avem aceeaşi reţetă a dezastrului. Din când în când, se aud şi analize sociologice emise chiar de candidaţi. Cine cu cine „polarizează”, cine atrage electorat, cum şi de unde. Între timp, e mijloc de martie şi Capitala nu are buget”, scrie Sebastian Burduja pe Facebook.

Liderul PNL Bucureşti arată că ”dacă situaţia continuă, bucureştenii vor rămâne fără căldură, apă caldă şi transport public”.

”Se aude şi la primărie? Nu se aude. Nici nu se răspunde la telefon. Totul e blocat în refuzul încăpăţânat de a nu bugeta banii pentru „mofturi”, „mizilicuri”…apă caldă, căldură, transport în comun. Mă întreb cum poate să îţi ardă de sondaje şi de analize sociologice când Bucureştiul e blocat şi nu există un buget aprobat?”, mai spune Burduja.

Preşedintele PNL Bucureşti anunţă că a luat decizia să nu mai aştepte după primarul general.

”E clar că nu răspunde la telefon, nu e în primărie şi nu vrea să accepte decât propriul proiect de buget, cu peste 800 de milioane de lei daţi pe bunuri şi servicii (în plus faţă de 2023!) Doar vine curând campania şi trebuie să facem evenimente, pe banii bucureştenilor. Aşadar, am dat mandat viceprimarului general, Stelian Bujduveanu, liderului de grup PNL, Andrei Badiu, şi consilierilor generali liberali să demareze negocieri pe buget cu toate celelalte grupuri politice”, arată Sebastian Burduja.

”Vineri, la sediul Primăriei Generale, aşteptăm la discuţii grupurile consilierilor generali, după cum urmează: ora 11.00 - grupul PSD, ora 12.00 - grupul USR, ora 13.00 - grupul PMP. Sunt convins că, prin dialog, lăsând orgoliile la o parte, vom reuşi să deblocăm situaţia, asigurând finanţarea serviciilor publice esenţiale pentru bucureşteni. Vă ţinem la curent”, mai scrie Burduja.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.