Scriitorul Mihai Şora, în vârstă de 102 ani, a anunţat pe pagina lui de Facebook că va fi observator independent la alegerile din 26 mai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a scris miercuri: „Voi merge în Vrancea, în locul care ar putea fi, cum spune balada, o gură de rai, dacă nu ar apărea stricăciunile unor oameni, corupţia lor, venalitatea. Ceea ce s-a alterat, în ultimii ani, ceea ce s-a surpat sub povara necinstei, mai mult decât sub zdruncinări de seisme, este tocmai încrederea, puntea de legătură dintre faptele şi vorbele oamenilor, dintre vorbele lor şi gând, dintre gând şi realitate”.

Şora şi-a îndemnat fanii de pe Facebook să se înscrie ca observatori independenţi la alegeri.

„Pentru a ne apăra democraţia, pentru a apăra viitorul copiilor”, a susţinut el. „Vor fi aproape 20.000 de secţii de votare. Iar noi trebuie să fim şi mai mulţi”, a concluzionat scriitorul.

Pe 26 mai, în România vor avea loc alegerile europarlamentare. Preşedintele Klaus Iohannis vrea să organizeze, în aceeaşi zi, un referendum pe teme de Justiţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.