Şcolile vor fi închise vineri, din cauza vremii, în Capitală şi în zece judeţe vizate de avertizările meteorologice, potrivit Ministerului Educaţiei. O avertizare cod galben de ger, ninsori şi polei, care vizează, total sau parţial, 17 judeţe, a intrat în vigoare joi, la ora 15.00. De joi de la ora 23.00, 14 judeţe şi Capitala vor fi sub cod portocaliu, urmând a se înregistra ninsori abundente şi viscol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Până la această oră, au luat decizia de suspendare a cursurilor inspectorate şcolare din Bucureşti şi din judeţele Giurgiu, Dâmboviţa, Prahova, Teleorman, Buzău, Dolj, Călăraşi, Ilfov, Olt, Ialomiţa (cu excepţia grădiniţelor cu program prelungit).

Ministerul Educaţiei precizează că orele de curs vor fi recuperate ulterior, în funcţie de calendarul stabilit de fiecare unitate de învăţământ.

În Bucureşti, părinţii care nu pot avea grijă de copii vineri, cât sunt la serviciu, îşi pot lăsa copiii la centrele şi grădiniţeşe deschise în Sectoarele 1, 2, 3 şi 4. În Sectorul 5 vor rămâne deschise toate unităţile de învăţământ, a anunţat primăria.

O avertizare cod galben de ger, ninsori şi polei, care vizează, total sau parţial, 17 judeţe, a intrat în vigoare joi, la ora 15.00. De joi de la ora 23.00, 14 judeţe şi Capitala vor fi sub cod portocaliu, urmând a se înregistra ninsori abundente şi viscol.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.