Preşedintele Consilului Judeţean Galaţi, Costel Fotea, anunţă, luni, că a fost aprobat un proiect care prevede reabilitarea energetică a clădirii în care funcţionează Serviciul de Ambulanţă Tecuci, în cadrul unui proiect de 2,9 milioane de lei. Imobilul este vechi de 70 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am aprobat în şedinţa de astăzi o investiţie importantă pentru sistemul de sănătate din Tecuci. Clădirea, unde funcţionează Ambulanţa Tecuci, veche de aproximativ 70 de ani, va intra într-un amplu proces de eficientizare energetică, în cadrul unei investiţii de 2,9 milioane de lei”, anunţă, luni, preşedintele CJ Galaţi.

Acesta precizează că vor avea loc lucrări de:

  • reparaţii, refacere şi reconfigurare necesare pentru creşterea performanţei energetice,
  • vor fi instalate sisteme alternative de producere a energiei din surse regenerabile : panouri solare/pompe de căldură
  • vor fi reabilitate şi modernizate sistemele electrice şi de iluminat
  • se vor lua măsuri necesare pentru a asigura protecţia împotriva incendiilor
  • măsuri necesare pentru asigurarea rezistenţei şi stabilităţii construcţiei.

”Este o clădire cu un singur etaj, cu o suprafaţă desfăşurată de peste 360 de mp, la care nu s-a mai intervenit de zeci de ani. Proiectul va fi depus spre finanţare în cadrul Programului Regional Sud-Est 2021-2027”, a mai transmis Fotea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.