Salvamontiştii au salvat zece persoane, în ultimele 24 de ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, în ultimele 24 de ore s-au primit nouă apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor: câte două apeluri pentru Salvamont Lupeni şi Salvamont Voineasa şi câte un apel pentru Salvamont Municipiul Braşov, Salvamont Prahova şi Salvamont Buşteni, Salvamont Maramureş, Salvamont Predeal şi Salvamont Harghita, conform Dispeceratului Naţional Salvamont.

„În cazul acestor intervenţii au fost salvate 10 persoane. Dintre acestea, două au fost predate Serviciului de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital”, arată postare de sâmbătă, pe pagina de Facebook a Dispeceratului Naţional Salvamont.

Au fost primite şi 16 apeluri prin care erau solicitate sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană şi despre domeniile schiabile, conform sursei citate. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.