Salvamont Sibiu intervine sâmbătă pentru evacuarea unui turist francez în vârstă de 54 de ani care se află în incapacitate de deplasare, pe Valea Doamnei, un elicopter fiind solicitat pentru evacuare. Potrivit Dispeceratului Naţional al Salvamont România, o persoană de 61 de ani din Polonia a fost evacuată cu ajutorul elicopterului SMURD de la Podul Giurgiului, din Muntii Făgăraş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sfârşit de săptămână aglomerat pentru salvamontiştii sibieni. În momentul de faţă se intervine pentru evacuarea unui turist francez în vârsta de 54 de ani care acuză dureri lombare şi se află în incapacitate de deplasare”, anunţă Dispeceratul Naţional Salvamont.

Turistul se afla pe Valea Doamnei, iar un elicopter a fost solicitat pentru evacuare.

”Ieri seara au fost alte 2 solicitări cu persoane rătăcite în zona Lacului Capra şi azi noapte înca un grup s-a rătăcit nereusind să ajungă la Cabana Podragu”, se arată în postare. De asemenea o persoană de 61 de ani din Polonia a fost evacuată cu ajutorul elicopterului Smurd de la Podul Giurgiului, Muntii Făgăraş”, mai anunţă salvamontiştii. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.