Salvamont Prahova anunţă sâmbătă că un turist a suferit un traumatism sever al membrului inferior, în Valea Seacă dintre Clăi, iar o echipă de prim răspuns de la Salvamont Prahova si Salvamont Buşteni a plecat terestru spre victimă, fiind alertat şi elicopterul, pentru a scurta timpii de intervenţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

 

”Un turist a suferit un traumatism sever al membrului inferior, în Valea Seacă dintre Clăi. O echipă de prim răspuns de la Salvamont Prahova si Salvamont Buşteni a plecat terestru spre victimă, dar a fost alertat şi elicopterul, pentru a scurta timpii de intervenţie”, anunţă Salvamont Prahova.

Potrivit salvamontiştilor, doi salvatori montani şi medicul SMURD au fost troliati la accidentat, acesta fiind evacuat şi preluat de către o ambulanţă de la stadionul din Buşteni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.