Salvamont Alba a anunţat că a intervenit duminică în cazul unei tinere în vârstă de 21 de ani care a avut un accident cu ATV în zona pârtiei de schi Vârtop-Arieşeni. Ea a fost transportată cu un elicopter SMURD la Unitatea de Primiri Urgenţe Oradea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Într-o postare de duminică pe pagina de Facebook, Salvamont Alba a anunţat că a intervenit în cursul amiezii la un accident de ATV pe raza pârtiei de schi Vârtop-Arieşeni, unde au fost solicitati pentru acordarea primului ajutor unei tinere de 21 ani care a suferit un politraumatism cu plagă frontală, traumatism de coloana vertebrală şi de bazin şi multiple escoriaţii.
 
„În urma apelului la 112 a fost solicitat şi un elicopter SMURD de la Baza Aeromedicală Arad pentru evacuarea de urgenţă a victimei către UPU-SMURD Oradea”, mai indică postarea menţionată.
 
Totodată, Salvamont Alba atrage din nou atenţia pe această cale asupra portului căştii de protecţie atât pe pârtiile de schi, cât şi pe vehiculele de deplasare pe zăpadă(snowmobile) şi teren accidentat(ATV), întrucât pot genera accidente cu urmări majore asupra sănătăţii cetăţenilor.
 
De asemenea, Salvamont Alba informează că „acest sfârşit de săptămână a fost unul bogat în intervenţii ale echipelor Salvamont la nivel naţional, in judeţul Alba fiind consemnate deja peste 11 intervenţii”.
 
Foto: Serviciul Public Judetean Salvamont Alba Facebook
Foto: Serviciul Public Judetean Salvamont Alba Facebook
 
Foto: Serviciul Public Judetean Salvamont Alba Facebook
Foto: Serviciul Public Judetean Salvamont Alba Facebook
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.