Directorul Aeroportului din Iaşi, Romeo Vatră, a declarat, vineri seară, că se aşteaptă la o suplimentare a zborurilor pe aeroportul din Iaşi în perioada imediat următoare, pe fondul închiderii spaţiului aerian al Republicii Moldova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit lui Romeo Vatră, compania Hi Sky a adus, vineri, două aeronave pe aeroportul din Iaşi, în timp ce Wizz Air a suplimentat la cinci numărul de avioane din baza de la Iaşi.

"Ne aşteptăm la o suplimentare a numărului de curse în perioada următoare, Fly One având intenţia de a aduce şi ei cel puţin o aeronavă la Iaşi. În următoarele trei zile vom avea curse de la şi către Varşovia cu LOT. Vom purta discuţii cu Wizz, Blue Air şi Tarom de a suplimenta numărul de zboruri internaţionale, pentru a veni în întâmpinarea cererii crescute din perioada următoare. Facem eforturi intense de a asigura cele mai bune condiţii de zbor în acest context dificil", a afirmat directorul Aeroportului din Iaşi, Romeo Vatră.

Spaţiul aerian al Republicii Moldova a fost închis, în cursul zilei de joi, din cauza conflictului militar din regiune, iar companiile aeriene au decis să mute temporar activitatea de la Chişinău pe aeroportul din Iaşi.

De la Iaşi pasagerii sunt duşi cu autocarele la Chişinău.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.