Executivul şi-a dat acordul pentru deshiderea unui punct de trecere a frontierei româno-sârbe între localităţile Otelec şi Srbsk Itebej, pe canalul Bega.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Punctul internaţional de trecere a frontierei va fi deschis pentru navigaţia pe apă, trafic pietonal şi pentru biciclete, fiind amplasat între localităţile Otelec din România şi Srbsk Itebej din Republica Serbia. Pentru moment, nu se are în vedere efectuarea de lucrări de investiţii, construcţii, amenajări ori montarea de instalaţii în zona de cale navigabilă interioară”, informează Guvernul.

Punctul de trecere a frontierei va fi deschis zilnic, în intervalul orar 08.00-12.00 (ora României), respectiv de la ora 07.00 la 19.00 (ora Republicii Serbia). De asemenea, părţile pot conveni, la solicitarea oricăreia dintre ele, ca punctul de trecere a frontierei Otelec – Srbsk Itebej să funcţioneze în afara orelor de program prevăzute mai sus.

Prin noul punct de trecere va fi interzis transportul mărfurilor periculoase, al animalelor vii şi al produselor supuse controlului fitosanitar este interzis prin acest punct de frontieră.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.