Primarul Sectorului 3 Robert Negoiţă a anunţat că i-a transmis, duminică, o scrisoare primarului general al Capitalei Nicuşor Dan în care îi solicită să convoace urgent o şedinţă cu toate primăriile de sector pentru a discuta şi stabili măsurile care trebuie luate pentru a soluţiona problema câinilor fără stăpăn, după ce o femeie a fost omorâtă de o haină de câini în zona Lacul Morii din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Da, ştiu că este week-end prelungit pentru cei mai mulţi, dar în administraţia locală chiar nu putem pune pauză. Şi, din păcate, iată că apar şi situaţii, deosebit de grave, ce impun mobilizare şi intervenţii eficiente de îndată. I-am trimis astăzi primarului general o scrisoare prin care îi cer să convoace URGENT o şedinţă cu toate primăriile de sector pentru a discuta şi stabili măsurile ce trebuie luate rapid în vederea soluţionării problemei periculoase a câinilor fără stăpân. Fac şi aici un apel către domnul primar general în acest sens şi îmi exprim, în numele comunităţii Sectorului 3, toată deschiderea şi disponibilitatea de a ajuta activ la soluţionarea acestor probleme”, a scris Robert Negoiţă, duminică pe Facebook. 

Edilul a mai spus că a sprijinit şi va susţine în cotninuare acţiunile derulate de PMB şi ASPA pe raza Sectorului 3 cu privire la problema câinilor fără stăpân, însă în contextul incidentului de sâmbătă lipsa de reacţie nu este o variantă.

„Am sprijinit şi vom sprijini şi în continuare acţiunile derulate de Primăria Generală, prin ASPA (Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor Bucureşti), pe raza Sectorului 3. Dar, dată fiind situaţia în care s-a ajuns şi faptul că fenomenul căinilor fără stăpân pare ca a scăpat de sub control, cred că este imperios necesar să existe un plan coerent de acţiune şi intervenţie rapidă pe care doar Primăria Generală îl poate şi trebuie să îl pună în mişcare. Lipsa reacţiei, în acest moment, nu este o variantă! Şi sper ca, azi sau în zilele ce vin, domnul primar general să ne convoace la o discuţie constructivă”, a completat Negoiţă.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.