Niciunul dintre elevii din judeţul Sibiu care au susţinut Evaluarea Naţională nu a reuşit să obţină media zece, cea mai mare medie din judeţ fiind 9.95, obţinută de un elev de la Colegiul Naţional ”Gheorghe Lazăr”, din municipiul Sibiu. De altfel, primele şapte medii din judeţ aparţin unor elevi de la aceeaşi unitate de învăţământ, considerată printre cele mai bune din judeţ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit rezultatelor oficiale ale Evaluării Naţionale publicate, luni, de către Ministerul Educaţiei, niciunul dintre elevii din judeţul Sibiu care au susţinut Evaluarea Naţională nu a reuşit să obţină media generală 10.

Cea mai mare medie din judeţ este 9.95 şi a fost obţinută de către Lupp Laurenţiu George, elev al Colegiului Naţional ”Gheorghe Lazăr”, din municipiul Sibiu, care a primit nota 9.90 la Limba şi literatura română şi nota 10.00 la Matematică.

În total, şapte elevi au medii cuprinse între 9.90 şi 9.95, toţi cei şapte fiind elevi ai Colegiului Naţional ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu, considerată a fi una dintre cele mai bune unităţi de învăţământ din judeţul Sibiu.

Un număr de 361 de elevi au medii peste 9.00, iar 2.036 de elevi au obţinut medii peste 5.00.

Cea mai mică medie este de 1.00 şi-i aparţine unui elev de la Şcoala Gimnazială Şeica Mare.

Potrivit statisticii, 264 de elevi au absentat de la exemen deşi s-au înscris pentru susţinerea acestuia.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.