Traficul rutier este restricţionat, în noaptea de Revelion, pe mai multe artere din zona Parcului Titan, cu ocazia petrecerii dintre ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Primăriei Sectorului 3, între orele 23.00 şi 1.00, circulaţia rutieră este restricţionată, cu excepţia tramvaielor, pe Bd. Liviu Rebreanu (segmentul cuprins între str. Câmpia Libertăţii şi bd. Nicolae Grigorescu), str. Câmpia Libertăţii (segmentul cuprins între str. Baba Novac şi bd. Liviu Rebreanu) şi str. Lunca Bradului (segmentul cuprins între bd. Liviu Rebreanu şi bd. Nicolae Grigorescu).

În acest interval, Brigada Rutieră dispune măsuri de fluidizare a traficului rutier. Pentru a evita blocajele în trafic, bucureştenii vor avea la dispoziţie alternativa mijloacelor de transport în comun.

Astfel, metroul va circula între orele 23.00-02.00 la un interval de aproximativ zece minute, iar între orele 02.00-05.00, la un interval de circa 20 de minute.

Luni, liniile de transport public ale STB vor funcţiona conform programului unei zile de duminică.

Accesul facil la evenimentul de Revelion din parcul Titan se face din intersecţia bulevardului Liviu Rebreanu cu strada Câmpia Libertăţii.

Singura petrecere în aer liber din Capitală a început la ora 20.00, la scena montată în apropierea statuii Calul Titanilor din parc. Persoanele cu dizabilităţi au un loc special amenajat pentru a se bucura de spectacolul organizat în noaptea dintre ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.