Traficul pe DN 12 se va desfăşura cu restricţii duminică, până la ora 15.00, în judeţul Harghita, unde are loc Maratonul Secuiesc, pe traseul Miercurea Ciuc - Tuşnad şi retur.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

​Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă că, potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), duminică, în intervalul orar 9:00-15:00, traficul rutier va fi restricţionat pe jumătate de cale pe DN 12, între kilometrii 53 + 435 şi 73 + 500 de metri, ca urmare a desfăşurării unei ediţii a Maratonului Secuiesc pe traseul Miercurea Ciuc - Tuşnad - Miercurea Ciuc.

Pentru asigurarea traficului rutier în condiţii de siguranţă şi protejarea participanţilor la competiţie, circulaţia rutieră se va desfăşura cu sprijinul echipajelor din cadrul Poliţiei Rutiere.

Maratonul Secuiesc a ajuns la a 19-a ediţie, fiind un eveniment organizat de Primăria Miercurea Ciuc, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Harghita, Asociaţia Siculus Alpin Club şi CSM Miercurea Ciuc.

Lungimea totală a traseului este 42,195 km, cu locuri de schimb şi puncte de control, potrivit informaţiilor disponibile pe site-ul Primăriei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.