În noaptea de 31 decembrie, în Parcul Titan va avea loc evenimentul dedicat Revelionului 2022 – 2023. Pentru buna desfăşurare a evenimentului, Brigada Rutieră anunţă că va fi restricţionat traficul rutier în perioada 31 decembrie 2022, începând cu ora 19.00 – 01 ianuarie 2023, până la ora 00.30, pe b-dul Liviu Rebreanu segmentul de drum cuprins între strada Câmpia Libertăţii şi b-dul Nicolae Grigorescu, strada Câmpia Libertăţii, segmentul de drum cuprins între strada Baba Novac şi b-dul Liviu Rebreanu, strada Lunca Bradului, segmentul de drum cuprins între b-dul Liviu Rebreanu şi b-dul Nicoale Grigorescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului rutier şi de prevenire a accidentelor de circulaţie, potrivit comunicatului de presă.

De asemenea, Brigada solicită conducătorilor de vehicule:

- să circule cu prudenţă şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic;

- să folosească mijloacele de transport în comun pentru a preîntâmpina blocajele în trafic;

- să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze fără motiv întemeiat în cazul în care se află în zone aglomerate;

- să respecte semnalele, indicaţiile şi dispoziţiile poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru siguranţa circulaţiei.

Brigada Rutieră recomandă pietonilor să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o realizeze prin locurile special amenajate şi la culoarea verde a semaforului electric, după ce în prealabil s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înţeles intenţia de a traversa.

Conform sursei citate, harta cu restricţiile rutiere poate fi consultată pe site-ul https://bpr.politiaromana.ro.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.