Regionala de Căi Fera Bucureşti face, joi, lucrări de reparaţii la trecerea la nivel cu calea ferată din comuna Teişani, judeţul Prahova, astfel că în intervalul orar 9.30-19.00 este restricţionat traficul rutier în zonă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA anunţă că, joi, între orele 9.30-19.00, pe raza Regionalei CF Bucureşti, se vor face lucrări de întreţinere la linia de cale ferată şi de reparaţii în zona carosabilă de la trecerea la nivel care intersectează DJ 100N cu calea ferată Ploieşti-Măneciu, la km 39+317, pe teritoriul comunei Teişani, din judeţul Prahova.

Lucrările din zona trecerii la nivel constau în refacerea căii rutiere în pasaj, prin înlocuirea datelor din beton deteriorate şi a materialelor de cale şină/traverse din zona pasajului. 

În intervalul orar respectiv, circulaţia rutieră se închide pe DJ 100N (pe raza comunei Teişani), de la intersecţia cu DN 1A, km 118+450, până la intersecţia DJ 219, traficul fiind deviat pe rută ocolitoare, astfel: DN 1A, km 116+705 (Teişani) - Dc18A - DJ 219 - DJ 100N (Teişani) - pentru sensul de circulaţie Teişani - Slănic; DJ 100N (Teişani) - DJ 219 - Dc18A - DN 1A, km 116+705 (Teişani)- pentru sensul de circulaţie Slănic - Teişani.

Şoferii sunt sfătuiţi să respecte restricţiile şi semnalizarea rutieră temporară.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.