Circulaţia rutieră va fi restricţionată, sâmbătă după-amiază, în zona Teatrului Nottara, pentru organizarea Festivalului Internaţional de Teatru Fest(in) pe Bulevard.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Brigăzii Rutiere, traficul rutier va fi restricţionat între orele 14.00 şi 22.00, pe banda I de circulaţie de pe Bd. Gheorghe Magheru, pe tronsonul cuprins între Str. Pictor Arthur Verona şi Str. Jules Michelet.

Poliţiştii recomandă şoferilor să circule atent şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri.

Cea de-a cincea ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru Fest(in) pe Bulevard, organizat de Teatrul Nottara din Bucureşti, va începe sâmbătă, la ora 18.30, la Sala „Horia Lovinescu”, cu un spectacol de dans, care va fi precedat, de la ora 16.30, de un eveniment stradal şi va fi urmat de două spectacole de teatru.

Această ediţie a festivalului va cuprinde reprezentaţii din opt ţări, discuţii cu publicul după spectacole, două evenimente stradale, cinci spectacole-lectură, patru colocvii, patru lansări de carte de teatru, două expoziţii foto, în şapte spaţii diferite: Teatrul Nottara, Teatrul Ţăndărică, Teatrul Odeon, Teatrul Naţional „I. L. Caragiale”, Teatrul ACT, Institutul Maghiar Balassi şi Librăria Cărtureşti-Verona.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.