Circulaţia rutieră va fi restricţionată, începând de luni, pe DN 1 - Pasajul Ikea din Sectorul 1 al Bucureştiului, pentru realizarea unor reparaţii şi înlocuirea rosturilor de dilataţie. Restricţiile se aplică pe sensul Bucureşti-Ploieşti, pe care vor fi asigurate două benzi de circulaţie, delimitate temporar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că va institui, împreună cu Poliţia Rutieră, restricţii de circulaţie pe DN 1, pasaj Ikea, pentru executarea unor lucrări de reparaţii şi înlocuire a rosturilor de dilataţie pe sectorul de drum km 8+530 – km 9+235, dreapta – Calea 1.

Astfel, în perioada 21 martie - 22 aprilie, va fi restricţionat traficul rutier pe banda 1 de circulaţie a DN 1, sensul de deplasare Bucureşti - Ploieşti, precum şi parţial pe banda 2 de circulaţie, cu asigurarea în permanenţă a unui spaţiu cu lăţimea de 5.50 m pe care se vor delimita două benzi de circulaţie.

În perioda 2-27 mai, va fi restricţionat traficul rutier pe banda 3 de circulaţie a DN 1, sensul de deplasare Bucureşti - Ploieşti, precum şi parţial pe banda 2 de circulaţie, cu asigurarea în permanenţă a unui spaţiu cu lăţimea de 5.50 m, pe care se vor delimita două benzi de circulaţie.

"În acest context, Brigada Rutieră recomandă conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să semnalizeze din timp înaintea schimbării benzii de circulaţie şi să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri", arată Brigada Rutieră.

Totodată, pentru evitarea valorilor de trafic ridicate care se pot înregistra în zona lucrărilor, şoferii care se deplasează pe direcţia Bucureşti-Ploieşti sunt sfătuiţi să utilizeze şi cele două benzi de circulaţie către sensul giratoriu, aflat la sol, sub pasaj.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.