Centrul Infotrafic anunţă că, miercuri, pe diferite sectoare ale autostrăzii A 1 se execută lucrări, fiind instituite restricţii de circulaţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, pe sensul către Capitală, pe tronsonul kilometric 45 – 37 (Bolintin-Vale, judeţul Giurgiu), se fac reparaţii  până la ora 19.00, prima bandă fiind restricţionată.

De asemenea, pe  autostrada A1 Sibiu-Deva , pe sensul de mers Sebeş-Sibiu, se restrictionează prima bandă şi  banda de urgenţă, la km. 288-289, pentru lucrării la spaţiile de servicii.

Totodată se restricţionează banda a doua, la km. 260-261, pentru o acţiune control trafic (acelaşi sens de mers), pănă la orele 17:00.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, conducătorii auto sunt sfătuiţi să ruleze cu prudenţă sporită şi să manifeste disciplină în trafic.

 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.