Circulaţia vehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este restricţionată, joi dimineaţă, pe DN 2B Buzău - Brăila, din cauza poleiului. Judeţul Buzău se află sub atenţionare cod portocaliu de polei şi se înregistrează fenomenul de ploaie îngheţată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Buzău, din cauza poleiului circulaţia vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone a fost restricţionată pe DN 2B Buzău - Brăila.

De asemenea, pe toate drumurile din judeţul Buzău se circulă în condiţii extrem de grele din cauza stratului gros de gheaţă care a acoperit şoselele.

În judeţul Buzău se înregistrează fenomenul de freezing rain (ploaie îngheţată), iar circulaţia atât rutieră, cât şi pietonală se desfăşoară extrem de anevoios.

"Intervenim de la ora 4.00, de când a apărut această ploaie îngheţată. A fost extrem de dificil pentru că totul a îngheţat, acum situaţia e un pic mai bună, după ce s-a intervenit pe străzile principale, acum intrăm pe cele secundare, dar pe trotuare este sarcina celor care au puncte comerciale sau locuiesc în preajmă", spune directorul societăţii care se ocupă de deszăpezirea oraşului Buzău.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.