Restaurantele, cinematografele şi instituţiile de spectacole din Cluj-Napoca se închid din nou, începând de duminică, au decis autorităţile vineri, la patru zile de la hotărârea care permitea ca acestea să desfăşoare activitate cu publicul. Rata de infectare a urcat din nou, ajungând la 3,49 la mia de locuitori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Cluj a adoptat, vineri, Hotărârea nr. 9 privind stabilirea unor măsuri de diminuare a impactului tipului de risc, în aplicarea H.G. nr. 35/11.02.2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu 12 februarie 2021, cu scopul limitării şi prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2, în judeţul Cluj.
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
Potrivit hotărârii, sunt interzise activitatea cinematografelor şi a instituţiilor de spectacole, a restaurantelor şi cafenelelor - în interior, a operatorilor de jocuri de noroc.
 
Măsurile au fost dispuse pentru 14 zile, începând din 14 februarie.
 
La Cluj-Napoca, incidenţa cumulată a ajuns la 3,49.
 
Luni, când rata de infectare în municipiu era 2,97, CJSU adoptase o hotărâre care prevedea redeschiderea restaurantelor şi a instituţiilor de spectacole, a cinematografelor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.