Reprezentanţii Facultăţii de Geografie din cadrul Universităţii Bucureşti au transmis un mesaj după moartea celor doi tineri în accidentul de la 2 Mai, care erau studenţi ai facultăţii şi au anunţat că veştile primite le-au umplut sufletele de durere şi că aceştia le vor lipsi la toamnă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Facultăţii de Georgrafie a menţionat într-un mesaj pe pagina de Facebook că urează însănătoşire grabnică studenţilor răniţi în acel accident rutier.

„Veştile pe care le-am primit în ultimele ore ne-au umplut sufletele de durere. Profesorii şi studenţii Facultăţii de Geografie sunt alături de familiile îndurerate, de prietenii şi colegii celor doi studenţi care au pierit ieri dimineaţă într-un cumplit accident.  Roberta Marina Dragomir şi Sebastian Andrei Olariu, ne veţi lipsi în toamnă.  Sincere condoleanţe familiilor Dragomir şi Olariu! Suntem alături de dumneavoastră.  Le dorim însănătoşire grabnică studenţilor ce sunt acum în îngrijirea medicilor! Multă putere vouă, celor ce aţi trecut prin această încercare absolut nedreaptă!”, arată postarea de duminică pe pagina de Facebook a Facultăţii de Geografie, Universitatea din Bucureşti.

O tânără de 20 de ani şi unul de 21 de ani au murit sâmbătă dimineaţa, după o maşină i-a lovit în timp ce se deplasau pe DN 39, în apropiere de 2 Mai. Cei doi erau studenţi la Facultatea de Geografie. Alţi doi tineri au fost răniţi în acelaşi accident rutier.

Şoferul care i-a lovit, în vârstă de 19 ani, a fugit de la locul accidentului, fiind găsit ulterior de poliţişti în Vama Veche. El a a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină şi metamfetamină. Şoferul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.