Miruna Croitoru, preşedinta Consiliului Naţional al Elevilor a declarat marţi, după întâlnirea cu premierul Nicolae Ciucă şi cu liderul PSD Marcel Ciolacu, la Palatul Victoria, că şi-ar dori ca toată această situaţie cu greva din educaţie să se încheie cât mai devreme, săptămâna aceasta, astfel încât de săptămâna viitoare să se revină la cursuri. Această situaţie nu este benefică pentru nimeni, a mai spus aceasta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Este o situaţie care ne dezavantajează pe toţi”, a spus Miruna Croitoru, arătând că a primit multe mesaje de la colegi şi întrebări legate de grevă. 
 
”Ce ne-am dori este ca toată această situaţie să se încheie cât mai devreme, ba chiar să se încheie săptămâna aceasta, astfel încât de săptămâna viitoare să revenim la cursuri în mod normal. Această situaţie nu este benefică pentru nimeni”, a subliniat Miruna Croitoru.
 
Ea a menţionat că Consiliul Naţional al Elevilor mereu a susţinut toate revendicările cu care sindicatele vin pentru că atunci când vorbim despre o salarizare corespunzătoare vorbim şi despre o creştere a calităţii actului didactic la modul general, pentru că vorbim de profesori mult mai bine calificaţi şi formaţi. 
 
”În momentul în care sindicatele au anunţat că nu mai au încredere în sistem şi că şi-au pierdut încrederea, ne punem întrebarea cum ar putea elevii să aibă încredere în sistem, în condiţiile în care chiar profesorii au anunţat că nu mai au încredere în sistem”, a precizat Miruna Croitoru.
 
”Pe lângă faptul că venim la şcoală şi nu facem ore sau nu venim la şcoală deloc sau facem în format hibrid, depinde cum s-a organizat şcoala, pe lângă toate acestea, greva afectează elevii din România pentru că îşi pierd şi ei din ce în ce mai mult încrederea în sistem”, a menţionat Miruna Croitoru. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.