Aeroportul din Iaşi a înregistrat un trafic record în luna iunie, peste 172.000 de persoane tranzitând aerogara ieşeană în acea perioadă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Directorul aerogării ieşene, Romeo Vatră, a declarat pentru News.ro că traficul din ultima lună reprezintă un record absolut pentru aeroportul ieşean, după ce ultimul record se înregistrase în luna mai a acestui an.

"Trendul crescător de pasageri continuă cu venirea sezonului de vacanţe, înregistrând în luna iunie un nou record de trafic de 172.500 de pasageri. În prima jumătate a anului au decolat şi aterizat la Iaşi 700.000 de pasageri, ceea ce ne face să credem că la finalul anului este posibil să depăşim traficul de 1,3 milioane din anul 2019", a afirmat Romeo Vatră.

El a mai declarat că, începând din 28 iulie, Austrian Airlines introduce încă un zbor Iaşi-Viena, la 5.25, de trei ori pe săptămână, respectiv luni, miercuri şi vineri. De la Iaşi către Viena se poate zbura zilnic, decolarea fiind programată la ora 16.05.

Zborurile WizzAir mutate de la Chişinău la Iaşi în primăvară, din cauza războiului din Ucraina, vor reveni din septembrie pe aeroportul din capitala Republicii Moldova.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.