Rata de infectare în judeţul Sibiu scade, duminică, pentru a treia zi consecutiv, dar tot rămâne cea mai ridicată din ţară, respectiv 8,62. Şi în municipiul Sibiu a scăzut incidenţa cumulată, ajungând la 12,99.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor transmis, duminică, de Prefectura Sibiu, incidenţa cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor de coronavirus a ajuns în jude la 8,62 la mie, fiind mai mică decât cea anunţată cu o zi înainte.
 
De altfel, este a treia zi de scădere uşoară a cifrelor pentru judeţul Sibiu, însă rata de infectare rămâne în continuare cea mai ridicată din ţară.
 
Şi în municipiul Sibiu incidenţa cumulată la 14 zile a scăzut uşor, fiind 12,99 la mie.
 
Municipiul Sibiu este, de luni, în carantină şi va mai fi cel puţin în următoarea săptămână.
 
Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că în toate localităţile unde a fost impusă carantina rezultatele încep să se vadă, iar ”creşterea necontrolată” a încetat. Şeful statului a explicat că restricţiile vor rămâne în vigoare până când, mai multe zile la rând, numărul de cazuri va scădea, astfel încât să fie evident că infecţia nu se mai răspândeşte ”galopant”.
 
Tot duminică, Klaus Iohannis a afirmat că nu intenţionează să meargă acasă, la Sibiu, atâta timp cât oraşul este carantinat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.