Un raport al INSP relevă faptul că, în săptămâna 19-25 iulie, toate decesele cauzate de COVID-19 au fost la persoane nevaccinate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Raport INSP - săptămâna 19-25 iulie: toate decesele cauzate de COVID-19 au fost la persoane nevaccinate! În săptămâna 19 - 25 iulie 2021, 51.9% din totalul cazurilor s-au înregistrat în Bucureşti, Ilfov, Iaşi, Cluj şi Timiş”, a transmis, joi, CNCAV.

Sursa citată a rpecizat că 82.4% din cazurile confirmate au fost înregistrate la persoane nevaccinate.

”77% din totalul deceselor au fost înregistrate in Bucureşti, Bihor, Iaşi, Arad si Botoşani. Toate decesele înregistrate au fost la persoane nevaccinate”, a mai transmis CNCAV.

Potrivit raportului INSP, de la începutul pandemiei până în present, 1 din 77 din totalul cazurilor a fost înregistrat la personal medical.

”86.1% din totalul deceselor au fost la persoane peste 60 ani iar 57.5% din decese au fost la bărbaţi. 94.6% din persoanele decedate aveau cel puţin o comorbiditate asociată. Trebuie să protejăm persoanele vulnerabile!  Doar prin responsabilitate putem reveni la normalitate! Cea mai simplă şi mai la îndemână metodă prin care putem să învingem virusul rămâne vaccinarea”, a mai transmis CNCAV.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.