O firmă din Râmnicu Vâlcea a primit amendă din partea Poliţiei Locale, după ce un angajat al acesteia a fost filmat în timp ce goleşte un tomberon cu gunoi pe jos, lângă un punct de colectare a deşeurilor, iar cel care a realizat filmarea a postat-o pe Facebook.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

În imaginile postate pe reţeaua de socializare se vede cum un bărbat trage după el un tomberon cu gunoi, pe care îl goleşte pe jos, într-o  parcare în dreptul unor scări şi în apropierea unei staţii de colectare selectivă a deşeurilor. Totul s-a întâmplat cartierul Ostroveni –din Râmnicu Vâlcea, lângă faleza râului Olăneşti. 

După apariţia imaginilor pe Facebook, în cursul zilei de miercuri, poliţiştii locali s-au autosesizat şi au demarat cercetări pentru identificarea autorului.  

”În cursul aceleiaşi zile, poliţiştii locali au identificat drept vinovat de încălcarea prevederilor HCL nr. 396/2019 agentul economic Oltenia Arena Sport, cu punct de lucru în zona ”Cina” din Ostroveni, căruia i-a fost aplicată o amendă contravenţională în valoare de 500 de lei”, transmite Primăria Râmnicu Vâlcea într-un comunicat remis News.ro.  

Municipalitatea recomandă cetăţenilor oraşului ca în cazul în care observă astfel de fapte să le anunţe la TelVerde 0800 809 809 – apel gratuit, astfel încât Poliţia Locală să poată interveni cât mai operativ pentru sancţionarea unor astfel de abateri. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.