Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a afirmat că fostul premier Florin Cîţu este un om eficient şi că a demonstrat acest lucru anul trecut, menţionând că aceeaşi eficienţă o va demonstra prin promovarea promovarea unui proiect de act normativ privind certificatul verde pentru anumite categorii profesionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rafila a menţionat că nu are niciun motiv să se opună unei astfel de propuneri. Alexandru Rafila a fost întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă, ce părere are despre propunerea lui Florin Cîţu ca certificatul verde să fie obligatoriu pentru angajaţii din sistemul medical şi pentru cei din învăţământ.

“În ceea ce priveşte certificatul verde, mă bucură eficienţa domnului Cîţu. Domnul preşedinte Cîţu este un om eficient, a demonstrat-o pe tot parcursul anului trecut şi probabil că aceeaşi eficienţă o va demonstra şi prin promovarea unui proiect de act normativ în ceea ce priveşte utilizarea certificatului verde pentru anumite categorii. Răspunsul meu este următorul. Poziţia mea este favorabilă, de susţinere a oricărui demers are impact favorabil asupra sănătăţii publice. Aşteptăm cu mare interes propunerea domnului preşedinte Cîţu şi în măsura în care ea va fi validată la nivel politic, cu siguranţă nu am niciun motiv să mă opun unei astfel de propuneri”, a declarat Rafila.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.