Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a afirmat, luni seară, că sunt 1.532 de locuri de terapie intensivă pentru pacienţii cu coronavirus, din totalul celor aproximativ 4.000 care există în întreaga ţară. ”Nu avem cum să luăm toate paturile de terapie intensivă, pentru că am avea probleme cu celelalte urgenţe care vor sta în UPU”, a afirmat Arafat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Raed Arafat a anunţat, luni seară, că există 1.532 de locuri pentru pacienţii cu coronavirus, din totalul celor 4.000 care există în ntreaga ţară.

Dinamica acestor locuri este foarte mare, în Bucureşti fiind pierdute 8 locuri, prin defectarea TIR-ului ATI de la Spitalul Victor Babeş.

”La Bucureşti astăzi am pierdut 8 paturi pe care le-am pus în funcţiune sâmbătă”, a afirmat Arafat.

Raed Arafat a precizat că nu pot fi preluate pentru patologia COVID toate locurile de terapie intensivă.

”Continuăm să găsim soluţii pentru paturile de terapie intensivă. (...) Nu avem cum să luăm toate paturile de terapie intensivă, pentru că am avea probleme cu celelalte urgenţe care vor sta în UPU”, a mai transmis Arafat.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.