Secretarul de stat Raed Arafat a reacţionat sâmbătă, după ce oamenii au ieşit în număr mare la plimbare în parcuri sau la grătar, în împrejurimile Bucureştiului, în pofida recomandărilor făcute în contextul pandemiei de coronavirus, precizând că rămânerea acasă este extrem de importantă, iar virusul poate fi evitat numai prin izolare şi distanţare socială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 ”Mai multe persoane au sunat să spună că sunt prea mulţi care au ieşit la plimbare şi la grătare fiind vremea frumoasă. În această perioadă rămânerea acasă şi evitarea activităţilor care pot să vă expună şi să expună familiile voastre este extrem de importantă. Virusul nu se vede, nu se simte şi nu are gust ca să-l evitaţi.  Acesta se evită numai prin măsurile de izolare şi distanţare socială”, a scris secretarul de stat pe Facebook.
El recomandă din nou să fie evitată expunerea persoanelor vârstince din famili la acest risc, printr-un comportament responsabil. 
 ”Vă rog mult evitaţi la maxim activităţile care nu sunt esenţiale în această perioadă!”,  afirmă Raed Arafat în finalul postării sale.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.