Cristina Constanţa Călinoiu, purtătorul de cuvânt al Casei de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti, a fost numită preşedinte - director General al instituţiei, în baza unui contract de management pe perioadă determinată

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Casa de Asigurari de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB) anunţă că începând din luni "Cristina Constanta Călinoiu  este mandatată să exercite cu delegare mandatul de Preşedinte - Director General al CASMB, în baza unui contract de management pe perioadă determinată".

Decizia vine după ce vineri, Curtea de Apel Bucureşti a decis, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului şef al Casei Naţional a Asigurărilor de Sănătate, Marian Burcea, inculpat în dosarul decontărilor fictive de servicii medicale la domiciliu, dar şi a altor persoane printre care preşedintele director general al CASMB, Ovidiu Munteanu.  

Au fost arestaţi pentru 30 de zile Costache Alin Sergiu, Ciobanu Nicolae Sergiu, Mischie Răzvan Mihai, Costică Maria, precum şi pentru avocata Manta Cristina, Petrescu Mina Elena , Sardare Jeana , Mocanu Gabriela, Bara Lucian Vasile, Munteanu Ovidiu, Mihăescu Ion Ovidiu şi  Geambaşu Ion Răzvan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.