PSD Deva atrage atenţia că, în contextul deschiderii şcolilor pe 13 septembrie, primarul municipiului Deva liberalul Florin Oancea a informat că, în cazul în care şcolile nu vor avea apă caldă şi căldură, nu va fi vina administraţiei locale, ci responsbilitatea în curtea unităţilor de invăţământ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„A rămas mai puţin de o lună de zile până la începerea noului an şcolar, iar Primăria Municipiului Deva vine cu o altă lovitură pentru elevi şi profesori. Într-un comunicat de presă din 17 august 2021, domnul primar, Florin Oancea, informează că în cazul în care şcolile nu vor avea apă caldă şi căldură, nu va fi vina administraţiei locale, plasând responsbilitatea în curtea unităţilor de invăţământ”, arată o postare de joi pe pagina de Facebook PSD Deva.  
 
Conform sursei citate „până la momentul închiderii Termocentralei Mintia, nu au ieşit cu un astfel de punct de vedere, ba mai mult, au susţinut cu tărie că problema apei calde şi a căldurii din şcolile din municipiul Deva va fi rezolvată, fără să ne spună nimic de acest aspect şi anume că nu este responsabilitatea primăriei”. 
 
„În fapt, îşi arată incompetenţa şi nepăsarea faţă de copiii şi profesorii care, pe 13 septembrie, vor începe un nou an şcolar, în sălile de clasă. Ce se va întampla cu ei? Cel mai probabil, în cazul în care problema nu va fi remediată, vor fi nevoiţi să continue şcoala în sistem online, pierzând încă un an şcolar din cauza nepăsării. Asta vă doriţi?”, conchide sursa menţionată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.