Protestatarii au blocat, luni seara, mai multe intrări în Portul Constanţa, cu peste 100 de camioane şi autoturisme. Liderul AUR, George Simion, care a dorit să vină să discute cu transportatorii, a fost alungat de aceştia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Protestatarii s-au strâns pentru a treia seară consecutiv, dar de această dată au decis să blocheze mai multe intrări în portul Constanţa - Porţile 7 şi 9, în zona respectivă fiind prezente peste 100 de camioane şi autoturisme. 
 
Liderul AUR, George Simion, care a fost luni în Constanţa, a mers la începutul protestului să discute cu protestatarii din port, dar a fost alungat de aceştia. Simion se afla într-o maşină, dar a fost alungat şi nu a fost lăsat să coboare din autoturism.
 
Protestul de luni seara este transmis în direct de cei prezenţi pe mai multe reţele de socializare. 
 
Coloana de autovehicule se întinde pe mai mulţi kilometri. 
 
Au existat şi situaţii mai tensionate, atunci când unii angajaţi din port au vrut să plece acasă, deoarece îşi terminaseră programul de lucru, dar nu o puteau face pentru că totul era blocat în jur.
 
Protestatarii îi îndeamnă, prin intermediul reţelelor de socializare, pe cei care doresc să li se alăture să nu mai vină acolo pentru că nu vor putea ajunge, dar să meargă la alte intrări ale portului Constanţa pentru a le bloca şi pe acelea. 
 
Sâmbătă seara, protestatarii au blocat Şoseaua de Centură a municipiului Constanţa, iar duminică, bulevardul de la ieşirea din Constanţa spre Mangalia.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.