Peste o sută de persoane au participat, sâmbătă, la un protest organizat de AUR în faţa Primăriei Cluj-Napoca, exprimându-şi nemulţumirea faţă de administraţia Boc, faţă de ”mafia imobiliară” şi de ”traficul infernal”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a organizat sâmbătă, 28 octombrie, un protest masiv în Cluj-Napoca din cauza modului în care primarul Emil Boc a ajuns să conducă oraşul: multe şantiere deschise şi nefinalizate, traficul infernal de care toţi clujenii se plâng, construcţiile de blocuri care înghit oraşul, viaţa foarte scumpă, dar şi modul în care sunt acordate locuinţe sociale amantelor de la PNL”, arată reprezentanţii partidului.

La protest a fost prezent şi liderul AUR George Simion.

”Sunt multe lucruri care nu se ştiu despre ce se întâmplă la Cluj despre care românii trebuie să ştie (…) Unii cred că e o glumă. Cum, în oraşul lui Emil Boc să protesteze cineva? Nu e oraşul lui Emil Boc! E oraşul atâtor şi atâtor amărâţi care sunt lăsaţi în urmă, care sunt ignoraţi şi au parte de beneficii nepoţii lor, rudele lor, amantele lor, secretarele lor, iar oamenii amărâţi nu au niciun drept. În Cluj Napoca, în Iaşi, în Timişoara, în Bucureşti, în Vaslui, e timpul să luăm atitudine, e timpul să luptăm pentru dreptul nostru de a fi români la noi acasă. Deja 6 milioane de români, din cauza acestor practici, au luat drumul exilului. Împreună suntem o putere”, a afirmat George Simion.

Participanţii au afişat pancarte cu mesaje precum ”Boc - zero locuinţe sociale construite”, ”Stop speculei imobiliare în Cluj-Napoca”, ”Boc distruge Cluj-Napoca - oraşul fundăturilor”, ”Stop mafiei imobiliare în Cluj-Napoca”, ”Stop restricţiilor de circulaţie în Cluj-Napoca”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.