Aproximativ o sută de persoane participă, luni, la un nou flashmob în faţa sediului PSD din Sibiu, manifestarea fiind organizată sub motto-ul ”Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie”. ”Politicieni cu coloană vertebrală”, ”Să te însănătoşeşti” sau ”Justiţie liberă”, sunt doar câteva dintre mesajele transmise de protestatari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email


Aproximativ o sută de persoane participă, luni, la un nou flashmob în faţa sediului PSD din Sibiu.

Pentru a marca Ziua Culturii Naţionale şi aniversarea poetului Mihai Eminescu, protestul are loc sub motto-ul ”Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie”.

Protestatarii au scris pe foi diferite mesaje pe care le transmit României: ”Politicieni cu coloană vertebrală”, ”Să te însănătoşeşti”, ”Justiţie liberă”, ”Cetăţeni implicaţi” sau ”Recuperarea speranţei”.

”Rescriem «Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie» în anul aniversării a 100 de ani de la Marea Unire!”, au transmis protestatarii.

Manifestarea a durat 15 minute ca de obicei, iar participanţii au anunţat că vor reveni zilnic, până când Curtea Constituţională se va pronunţa asupra legilor justiţiei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.