Centrul Infotrafic avertizează că pe mai multe artere principale din ţară au loc proteste ale transportatorilor, camioanele urmând a circula cu viteze reduse, astfel încît traficul va fi îngreunat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, 18 iunie, în intervalul orar 14:00 – 17:00, sunt anunţate manifestaţii de protest ale transportatorilor de marfă pe mai multe artere principale din ţară. Viteza de rulare a autocamionelor prezente la protest va fi de 5-10 km/h, astfel că traficul rutier pe rutele tranzitate se va desfăşura îngreunat”, a transmis Centrul Infotrafic.

 Judeţele în care sunt anunţate astfel de acţiuni sunt următoarele:

- Alba:  aproximativ 40 de autocamioane se vor deplasa pe ruta DN1 Alba Iulia –Teiuş;

- Arad: tirurile se vor deplasa pe DN7 (Centura de Nord Vest a municipiului Arad);

- Bihor: tirurile se vor deplasa pe traseul municipiul Oradea – Şos. Borşului (DN1) – Calea Clujului – Calea Aradului.

- Ilfov: aproximativ 20 de autotrenuri se vor pune în mişcare de pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, km. 30, sensul către Bucureşti, loc. Boltintin Vale, şi se vor îndrepta către zona de nord a Centurii Capitalei;

- Sibiu: camioanele se vor deplasa pe ruta DN1 Sibiu-Veştem.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.