Camera Deputaţilor a adoptat, decizional, proiectul de lege privind aprobarea ordonanţei de urgenţă a Guvernului 55/2021 pentru modificarea Legii 152/1998 privind înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe. Actul normativ merge la promulgare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proiectul de lege are ca obiect de reglementare modificarea Legii nr. 152/1998, astfel încât să se asigure repartizarea unei locuinţe realizată prin programul guvernamental pentru construirea de locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, în termen de 60 de luni după împlinirea vârstei de 35 ani, precum şi accesul oricărei categorii de specialişti din sănătate şi învăţământ la o locuinţă realizată prin programul guvernamental pentru construcţia de locuinţe pentru tineri, destinate închirierii.

De asemenea, propunerea legislativă vizează instituirea modului de calcul al chiriei pentru locuinţele pentru tineri, destinate închirierii, raportat la valoarea de investiţie a construcţiei, comunicată de A.N.L. la finalizarea lucrărilor de construcţii-montaj.

Camera Deputaţilor a votat, marţi, proiectul de lege în calitate for decizional. Astfel, legea merge la promulgare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.