Trenurile circulă, luni dimineaţă, în Gara de Nord din Bucureşti doar pe liniile 1-4, restul liniilor de la 5 la 14 fiind impracticabile din cauza unei probleme în alimentarea cu energie electrică. Firul de contact este rupt în mai multe locuri, în zona Podului Grant din Capitală, trenurile înregistrând întârzieri şi de 120 de minute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al CFR, Oana Brânzan, a declarat, luni dimineaţă, la Digi 24, că există probleme cu alimentarea cu energie electrică în Gara de Nord.

Sunt folosite doar patru dintre cele 14 linii, trenurile care ar trebui să intre în Gara de Nord aşteptând în gările din apropiere sau pe traseu.

”Avem o problemă cu alimentarea cu energie electrică în inia de contact, în zona Podului Grant. Cablul de înaltă tensiune este rupt în mai multe bucăţi”, a declarat Oana Brânzan.

Potrivit acesteia, problema a apărut luni dimineaţă, la ora 6.15, echipele de intervenţie fiind deja pe teren.

Unele garnituri de tren înregistrează întârzieri şi de 120 de inute. Brânzan a precizat că problemele se vor remedia în următoarea oră, trenurile urmând a sosi în gară pe rând.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.