Primarul Timişoarei Dominic Fritz a precizat că administraţia locală a trecut de borna de 100 de milioane de euro câştigate din fonduri europene prin PNRR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am sărit bine de borna de 100 de milioane de euro câştigate din fonduri europene prin PNRR. Mulţi mă întrebaţi cum reuşim să atragem atâţia bani europeni. Răspunsul e în oameni. Echipele de proiecte din Primărie, în care lucrează buni profesionişti din domenii diferite: ingineri, arhitecţi, economişti, peisagişti, specialişti în educaţie sau sănătate. Le sunt recunoscător pentru munca pe care o fac pentru Timişoara. Pentru serile, weekendurile şi zilele libere în care trag să finalizeze aplicaţii, proiecte de hotărâre, discuţii cu proiectanţii sau răspunsuri la clarificări”, a scris Dominic Fritz pe Facebook.
 
Edilul oraşului Timişoara a adăugat că „rezultatele acestei munci extraordinare se vor vedea în anii ce vin în şcolile, spitalele, transportul public, spaţiul urban sau curăţenia din oraş”.
 
„Din aprilie anul trecut, când am depus primul proiect pe PNRR, am reuşit să câştigăm pentru Timişoara doar din PNRR, 540 de milioane de lei. Mai avem proiecte depuse şi în evaluare şi altele pe care le pregătim pentru depunere”, a completat Fritz.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.