Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a declarat miercuri că revista primăriei este distribuită în sector de peste 10 ani, însă se doreşte creşterea tirajului, întrucât a crescut numărul familiilor care locuiesc în Sectorul 1 al Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Revista funcţionează de peste 10 ani de zile, oamenii doresc în continuare să existe acea revistă. Poate licitaţia o să o ducă foarte jos, acum nu ştim. Până în momentul de faţă acea revistă se edita în număr de 85.000 de exemplare, pentru că atâtea familii existau în Sectorul 1. În momentul de faţă sunt 133.000 de familii. Această revistă va ajunge, dacă va exista un câştigător, la 133.000 de adrese”, a declarat primarul Sectorului 1.

Tudorache a afirmat că preţul maxim al unei reviste ar fi de 1,93 de lei, cu tot cu distribuţie.

Conform paginademedia.ro, Primăria Sectorului 1 a demarat o licitaţie pe SEAP, urmând ca firma câştgătoare să se ocupe în următorii patru ani de buletinul informativ al primăriei şi de distribuirea gratuită a acestuia. Bugetul alocat ar fi de 2,7 milioane de euro, iar publicaţia va apărea cel mult lunar şi cel puţin trimestrial.

Potrivit sursei citate, câştigătorul licitaţiei va asigura, prin reporteri şi fotoreporteri, interviuri, reportaje şi fotoreportaje, culegerea de ştiri şi opinii privind evenimentele publice în legătură cu activitatea Primăriei, iar buletinul va fi distribuit gratuit cetăţenilor din sector.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.