Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, afirmă că a primit, în repetate rânduri, sesizări de la părinţi ai căror copii sunt înscrişi la şcolile din oraş şi care reclamă slaba calitate a produselor pe care elevii le primesc în cadrul programului naţional ”Lapte şi corn”. Volosevici precizează că, în condiţiile în care nu Primăria se ocupă de derularea acestui program, a transmis către Prefectura Prahova o solicitare pentru ca această instituţie să facă verificări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Primarul Ploieştiului a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, că a transmis către Prefectura Prahova o solicitare pentru ca aceasta să verifice calitatea produselor din cadrul programului ”Lapte şi corn”. 
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
”Astăzi am făcut şi solicitarea către Prefectură să se verifice pentru că sunt o groază de lucruri care nu sunt în regulă, pe care le-am spus de-a lungul timpului şi care sugerează probleme legate de calitatea produselor. (...) Am decis să trimit oficial Prefecturii o solicitare în sensul de a se face urgent verificări vis-a-vis de ceea ce se întâmplă”, a declarat Volosevici. 
 
Edilul a povestit că părinţii i-au spus că biscuiţii par a fi ”din carton”, iar merele distribuite copiilor în şcoli sunt, adeseori, stricate.
 
De altfel, nu este pentru prima dată când Volosevici a afirmat că primeşte reclamaţii cu privire la calitatea produselor pe care elevii le primesc la şcoală. 
 
”Eu cred că nimeni nu are dreptul, atât timp cât acest program se derulează prin Consiliul Judeţean, să îşi bată joc de lucrul ăsta. Sigur că sunt copii care nu au nevoie de aceste produse, dată fiind situaţia financiară a lor, a părinţilor, dar sunt şi copii care se bucură de acest lucru”, a adăugat Andrei Volosevici.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.